HR Attraction and Acquisition Intern at EY

Er du interessert i å bli kjent med HR-avdelingen til et av de største revisjon- og rådgivningsselskapene i Norge? Synes du det er spennende med rekruttering og employer branding? Da har vi internshipet som passer for deg. 

Vår HR-avdeling, også kalt Talent Team, bistår og rådgir samtlige av organisasjonens forretningsområder og kontorer med HR-oppgaver og driver EYs Talent-agenda. Teamet består av over 20 kollegaer med høy kompetanse innen ulike fagområder, som blant annet rekruttering, organisasjonsutvikling, talentoppfølging, lederutvikling, personaladministrasjon, prosessforbedringer, kompetansebygging og coaching. Å bli en del av vårt team gir en god mulighet for å tilegne seg ny kunnskap og erfaringer innen HR, samt danne et verdifullt nettverk innenfor fagfeltet. 

For studenter som tar MSc i Ledelse og Organisasjonspyskologi ved Handelshøyskolen BI ønsker vi nå å tilby internship i vårt rekrutteringsteam, høsten 2023 i forbindelse med studieløpet. Teamet jobber strategisk og operativt med rekruttering av nyutdannede og erfarne kandidater, i tillegg til at vi er ansvarlige for alle EYs employer branding-aktiviteter. I din praksisperiode hos oss ønsker vi å gi deg erfaring og innsikt i vår hverdag, og vi ser frem til å lytte til dine kreative og forfriskende idéer.

Eksempler på arbeidsoppgaver tidligere HR interns har jobbet med: 

  • Utvikling, oppfølging og utforming av våre Employer Branding-initiativer  
  • Bistå i rekrutteringsprosesser fra A til Å
  • Evaluering av vårt onboardingsprogram 
  • Videreutvikling av intervjuguider og intervjuprosess
  • Planlegging, koordinering og gjennomføring av event

 

Tror du dette kan være noe for deg? Da ser vi gjerne en søknad fra deg så snart som mulig og senest innen 8.februar. Vi mottar alle søknader via vår søknadsportal. 

Som en del av søknadsprosessen ønsker vi at du laster opp et søknadsskjema hvor du svarer på disse to spørsmålene:  

  1. Hva er dine forventninger til et internship i EY?
  2. I dine øyne, hva blir EYs største Employer Branding-utfordringer fremover?

I tillegg ønsker vi at du laster opp din CV + karakterutskrifter fra høyere utdanning. Ved spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Mona Bøe på telefon +47 95934997 eller via Mona.Y.Boe@no.ey.com.  Vi ser frem til å høre fra deg!  EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.