Online Event

Jobbintervjukurs

Vil du vite mer om hvilke spørsmål du kan få i et jobbintervju og hvordan du kan forberede deg best mulig?

10. mars 12:15 - 14:00 CET

Legg til i kalender

Eventet er overstått

Kurset holdes via zoom. Studenter som er påmeldt arrangementet får tilsendt lenke kort tid før oppstart.

Jobbintervjuet er som oftest det siste nåløyet før jobben er din. Mange synes intervjusituasjonen er eller virker litt vanskelig. Derfor er det viktig at du er godt forberedt. I en intervjusituasjonen er det som oftest den som er best forberedt som gir det beste inntrykket.

Dette kurset passer for deg som vil gjøre et godt inntrykk eller som gruer deg til jobbintervjuet, og er relevant uansett om du skal søke heltids- eller deltidsjobb.

Innhold
I kurset vil det være undervisning, praktiske øvelser og diskusjon i plenum. Øving på vanlige intervjuspørsmål gjøres i grupper på to eller tre studenter, mens spørsmål og diskusjoner tas i plenum.

Kurset er gratis og åpent for alle studenter og PhD-kandidater ved NMBU. NB! Undervisningen vil foregå på norsk.

Arrangør: Karriereveiledning ved NMBU og Næringslivsutvalget ved NMBU.

Vil du organisere dine egne virtuelle karrieremesser?