Intervjukurs

Vil du vite mer om hvilke spørsmål du kan få i et jobbintervju og hvordan du kan forberede deg best mulig?

Join 32 andre brukere

Karrieresenteret ved NMBU presenterer

12:15 til 14:00   CEST

Intervjukurs

Eventet er overstått

Om Intervjukurs

Jobbintervjuet er som oftest det siste nåløyet før jobben er din. Mange synes intervjusituasjonen er eller virker litt vanskelig. Derfor er det viktig at du er godt forberedt. I en intervjusituasjonen er det som oftest den som er best forberedt som gir det beste inntrykket.

Dette kurset passer for deg som vil gjøre et godt inntrykk eller som gruer deg til jobbintervjuet, og er relevant uansett om du skal søke heltids- eller deltidsjobb.

Innhold
I kurset vil det være undervisning, praktiske øvelser og diskusjon i plenum. Øving på vanlige intervjuspørsmål gjøres i grupper på to eller tre studenter, mens spørsmål og diskusjoner tas i plenum.

Kurset er gratis og åpent for alle studenter og PhD-kandidater ved NMBU.
NB! Undervisningen vil foregå på norsk.

Begrenset med plasser, så vær tidlig ute med din påmelding!

Kurset holdes av karriereveileder ved NMBU.

Arrangør: Karrieresenteret ved NMBU

Eventet er overstått