Om NMBU CareerGate

NMBU CareerGate er en global portal med fokus på studenters jobb- og karrieremuligheter. NMBU CareerGate er et samarbeid mellom Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og Graduateland.

Studenter

Kick-start karrieren din

Som student har du mulighet til å opprette en personlig profil og personifisere siden i forhold til faglighet, kompetanser og jobbønsker. Du kan eksponere deg selv ovenfor fremtidige arbeidsgivere via din personlige kompetanseprofil, lett abonnere på stillingsannonser fra flere hundre nasjonale og internasjonale arbeidsgivere, og dermed være oppdatert på relevante stillinger som passer til nettopp deg.

For arbeidsgivere

Finn din ideelle kandidat

Som arbeidsgiver har dere mulighet til å komme i kontakt med studenter og nyutdannede her på NMBU CareerGate. Dere kan målrette tilbudene deres mot spesifikke segmenter, og på den måten oppnå en mer effektiv rekrutteringsprosess forbedre din employer branding.

Finn din kandidat i dag
Hva er Graduateland?

Et internasjonalt nettverk

NMBU CareerGate er en del av Graduatelands nettverk som består av karriereportaler for studenter og nyutdannede på tvers av interesseorganisasjoner, skandinaviske- og internasjonale universiteter.

Disclaimer:
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet er ikke ansvarlig for innhold og tilgjengelighet for andre websider som kan bli nådd gjennom denne websiden.

Websiden kan inneholde linker til websider tilhørende en tredje part. Norges miljø- og biovitenskapelige universitet er ikke ansvarlig for håndteringen av personlig informasjon på disse websidene.

Salg og utvikling av NMBU CareerGate blir administrert av Graduateland ApS.
For mer informasjon, vennligst kontakt den ansvarlige person på Graduateland ApS.

Har du noen spørsmål?

Mattias Lagerstedt
Graduateland ApS
Ansvarlig for NMBU CareerGate