Physical event

Drop-in med CV eller søknadssjekk på SiT - - Review of your CV or cover letter

Ønsker du tilbakemelding på din jobbsøknad eller CV? Kom på drop-in på SiT. English below.

8 September 10:00 - 11:30 CEST

Add to calendar

Studentenes Informasjonstorg, SiT, Urbygningen, Ole Sverres plass 1, Ås, Norway

The event has passed

Skal du søke heltidsjobb, deltdsjobb, drømmejobb eller sommerjobb? Da kan det være lurt å få tilbakemelding på din CV eller jobbsøknad før du sender den inn. Vi hjelper deg gjerne. Hver onsdag fra 10-11.30 og 12-14 tilbyr vi drop-in på SiT i Urbygningen.

Skriv deg opp på listen som ligger inne på SiT.

Det er satt av 15 minutter per student.

Tilbudet er for alle studenter og PHD-kandidater ved NMBU. Studenter som nylig har avsluttet graden er også velkommen. Veiledningen er gratis.

Har du aldri skrevet søknad eller CV før, ta en titt på denne lenken for mer tips i jobbsøkerprosessen tips til CV, søknad, jobbintervju.

English:

Drop-in hours at SiT - quick check of your CV and job application

If you want a review of your CV or application letter, please join our drop-in at SiT, Wednesdays from 10-11.30 and 12-14.

There will be a list at SiT where you can sign-up for drop-in, short before the session starts.

Bring your application, CV and job announcement to the drop-in hour.

Drop-in hours are for all students and PHD-candidates at NMBU.

How to get to Drop-in med CV eller søknadssjekk på SiT - - Review of your CV or cover letter

Do you want to organise your own virtual event?