Physical event

Tirsdagspåfyll: Tips til en lærerik studietid som samtidig bygger CV´en

Karriereveileder ved NMBU gir deg tips til hvordan du utnytter tiden som student på best mulig måte!

7 September 19:00 - 20:00 CEST

Add to calendar

Halvors Hybel, Studentsamfunnet i Ås, Olav L. Moens plass 1, 1430, Ås, Norway

The event has passed

Er du ny student, eller vært her noen år? På tirsdagspåfyll 7. september gir Karriereveileder ved NMBU deg tips til hvordan du kan skaffe deg venner for livet, ha en lærerik studietid og samtidig bygge opp en god CV mens du er student.

På NMBU er det mye å engasjere seg i, og som ny student kan det være vanskelig å bestemme seg for hva en ønsker å bruke tiden sin på. Det du bruker tiden din på nå er med på å forme CVen din til senere.  Dette foredraget vil gi deg akkurat de tipsene du trenger for å komme i gang allerede nå!

How to get to Tirsdagspåfyll: Tips til en lærerik studietid som samtidig bygger CV´en

Do you want to organise your own virtual event?