Online Event

Karrieredag ved Handelshøyskolen

Nysgjerrig på fremtidens kompetansebehov og arbeidsmarked? Og, på tidligere studenters erfaringer under og etter studiet? - Meld deg på!

11 November 12:15 to 14:00   CET

Add to calendar

Ikke gå glipp av relevant kunnskap for deg som er bachelor- eller masterstudent ved Handelshøyskolen. Vi ønsker å motivere og bevisstgjøre deg på å ta grep om egen karriere og hvilke muligheter utdanningen du tar gir deg i fremtiden.

12.15-13.00 Fellesdel for alle studieprogram

• 12.15-12.20 Velkommen ved dekan Gro Ladegård
  • 12.20-12.30 Hvordan bygge din egen merkevare og bli en attraktiv arbeidssøker? - Tone-Line Fiane, karriereveileder ved NMBU
  • 12.30-12.45 Fremtidens kompetansebehov? - Trygve Lie, Principal i Infuture, et ledende rådgivningsmiljø innen fremtidsstudier, strategi og innovasjon.
  • 12.45-13.00 Fremtidens arbeidsmarked? - Johannes Sørbø, seniorrådgiver og ekspert på arbeidsmarkedet i Arbeids- og velferdsdirektoratet (NAV)

13.00-14.00 Digitale stands

Digitale møter med tidligere studenter fra ulike studieretninger ved Handelshøyskolen. Studentene forteller om sin kompetanse og erfaringer under og etter studietiden ved NMBU i korte videopresentasjoner, som vil bli lagt ut løpende frem mot arrangementet, og du kan stille spørsmål online på de ulike standene.

• Bachelor og master i økonomi og administrasjon
    • alumni fra Nortall, Deloitte, PwC og BearingPoint.
  • Bachelor og master i samfunnsøkonomi / Economics
    • alumni fra Nærings- og fiskeridepartementet, Bane Nor og SSB
  • Master i entreprenørskap og innovasjon
    • alumni fra Soundsensing og Bring

Husk at du må melde deg på for å få tilgang og delta på arrangementet!

NB! Utvidet påmeldingsfrist til 10. november.

Access wherever you are

It doesn't matter where you're located. Just log in via your laptop or mobile and start chatting.

Match your profile

No time wasted! You'll immediately see which companies offer jobs that match your profile and preferences.

Do you want to organise your own virtual event?